Previous
Next

KORONAVÍRUS- RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány miatt Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet és a Kormány döntését figyelembe véve – a 45/2020 (III.14.) Kormányrendelet 2.§-sa alapján – hétfői naptól (2020. március 16.) határozatlan ideig (visszavonásig) a Csörötneki SZEOB Csillagvirág Tagóvodát bezárom.

Kérem a döntésem mindannyiunk és gyermekeink egészségének védelme érdekében elfogadni és tudomásul venni szíveskedjenek!

Kérem a tisztelt Szülőket, hogy a hétfői nap folyamán a gyermekük óvodában lévő ruházatát, egyéb felszerelését hazavinni szíveskedjenek!

Tájékoztatom Önöket, hogy írásos kérésükre a gyermekétkeztetést természetesen a bezárás ideje alatt is biztosítjuk úgy, hogy az étel éthordóban elvihető.

Az intézményben történő étkezésre lehetőség nincs!

Igény esetén kiscsoportos gyerekfelügyelet lehetőségét előre egyeztetve biztosítjuk. Ugyanakkor javaslom, hogy amennyiben lehetséges, akkor ezt egy-két szülő összefogásával otthonukban oldják meg.

Kérdéseikkel kapcsolatban az Önkormányzatnál érdeklődhetnek a 94/541-022 számon, illetve Kocsis Zsolt polgármesternél a 06-20/356-2823 számon, valamint a csorotnek-pm@sztgnet.hu e-mail címen.

Kelt: Csörötnek, 2020. március 15.  

Kocsis Zsolt
polgármester

Megszakítás